Piratii si LG

Pirații din Caraibe cică e un blockbuster. Eu unul nu l-am simțit așa. Nu am fost fan Johnny Depp, dar tare mi-a părut rău că nu mai joacă Keira Knightley. Aseară în schimb am văzut ceva diferit. O combinație între Jack Sparrow serios și Jack Sparrow glumeț.

Da, am fost să văd ultima parte din poveste la Cinema City din Sun Plaza. La film cu bloggeri și Cinema LG. Filmul a fost ok, nu a rupt gura târgului dar mi-a plăcut că a fost presărat cu multe glume și scene comice, altfel riscam să adorm. Din păcate nu tot filmul e 3D, ci doar anumite scene din el. Mi-ar plăcea totuși să am parte de un full service când merg la un film 3D. De la intro-uri până la genericul de final.

Ochelarii de la LG în schimb sunt foarte tari și ușori. Părcă nici nu simți că îi ai pe ochi și că sunt mult mai eficienți decât vechii ochelari care după un film de 2+ ore practic îmi răneau canalele respiratorii.

Oricum o experiență plăcută din care m-am ales cu o pereche de ochelari 3D și un BluRay disc cu Matrix Reloaded. Plus încă un CinemaLG la care particip. Și care îmi place pentru că cei de la Kinecto fac campanii foarte tari pentru LG. Ultima o găsiți aici, iar aici o aplicație tare de facebook care promovează lansarea filmului.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *