Al Cupone

Savurând de dimineață, articolele de peste noapte din reader, hop dau de articolul acesta. Da, pentru Zoso este un moment de caterincă maximă dar pentru mine e un moment de analiză.

Știe toată lumea de campania Rabla, nu? Bun. Nu trebuie să intrăm în detalii inutile, dar ideea principală a progamului este să-ti dai mașina veche la casat și să primești o anumită sumă de bani ca avans pentru una nouă. Toate bune și frumoase până când o agenție vine și face spotul de mai jos:

[youtube rZOkCSKZPE4]

Toate bune și frumoase dar sincer spotul e plin de clișee, copy jalnic și un moment de “cum să nu te vinzi”. Înțeleg că multă lume încearcă să-și cumpere o mașină nouă și programul “Rabla” este un mare plus pentru ei. Dar de aici până la a face praf un spot nu e o cale foarte lungă. Dacă nu eram curios ce se întâmplă la final probabil că închideam spotul dupa primele 20. Dar cum voiam să vă ce este cu finalul am vizionat tot spotul. Și nu îmi place. Am dat în schimb peste site-ul campaniei, făcut de Kubis. Foarte fain, design aerisit și fără prea multe elemente grafice. Spotul poartă semnătura DDB. Eu cred că se mai putea lucra la el. Mult mai mult.

Voi ce părere aveți?

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *