Tile yourself

Sau cum să te joci cu o aplicație de facebook care îți place. Sau cel puțin mie imi place. Aplicația în sine nu e tocmai interactivă dar îți dă acel feeling de încântare atunci când îi vezi sfârșitul. Se numește “Tile Yourself” și face parte dintr-o campanie drăguță de la KLM (“Tile, Blog and Inspire”).

Efectiv ai ocazia să te joci unele dintre pozele pe care le ai pe facebook într-o aplicație. Simplu, nu? De fapt este ceva  nu foarte complicat, însă trebuie urmăriți niște pași. Ideea de bază este că te joci cu o aplicație care îți face o poză cu un mesaj aparte, pe care dacă ai noroc poate fi afișată pe unul dintre avioanele KLM. De fapt poți fi unul dintre cei 4000 de norocoși. Cum?

Baza campaniei pornește de la un obicei al olandezilor de a-și pune pe casele lor un obiect de ceramică alb-albastru numit Delft, un simbol al lor dacă pot spune. Practic tu te joci cu aplicația, iți creezi un Delft al tău și ai șansa să-ți pui semnătura virtuală pe unul din avioanele companiei.

Bun, bun. Eu fac asta. Dar mă aleg cu ceva la urmă? Uite că aici vine partea frumoasă. Campania constă și într-un mic concurs, la care tu ca cititor poți participa astfel:

– îți faci o poză cu respectiva aplicație, eventual îi dai share pentru concursul global (poate ajungi vedetă pe un avion KLM);

–  partea a doua constă în faptul că trebuie să fii fanul KLM și să postezi poza (tile-ul) creată și pe wall-ul lor;

– sa nu uiți și de regulament.

Astfel, ajungi în cursa pentru un bilet direct pe ruta București-Amsterdam-București sau pentru 4 machete KLM. Sincer nu îți sună tentant că poți ajunge la Amsterdam. Să te dai cu bicla, să mănânci un brownie, să te plimbi hai-hui pe străzile orașului?

Eu unul vreau să merg la Amsterdam, și m-am înscris în concurs cu poza mai jos:

Mesajul meu este “Brand Yourself” și vreau să-l vadă toată lumea acolo în aer. Tu vrei asta?

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *