Mactardul si refinantarea

Vise. Toată lumea le are și toată lumea își dorește să se împlinească. Însă, toate visele încep cu o poveste. Acel punct critic unde se adună toată acțiunea. Și de aici pornește totul.

Obligat să-și restrângă aria în care poate să viseze din cauza unor probleme de ordin tehnic expertul nostru în tehnologie se gândi să-și facă un credit. La început era simplu. Știa cu exactitate ce voia să-și ia și nu căuta altceva. Fiind fascinat de produsele lui Jobs, își luă un măr de ultimă generație.  Și cum un măr nu era de ajuns în procesul lui de a designui lucruri, creditul îl ajuta să-și ia un măr phone pentru convorbirile lungi și dese cu clienții de peste hotare și un măr pad pentru acele prezentări importante pe care trebuia să le țină în fața clienților actuali.

Toate bune și frumoase până într-o zi când observă că soft-urile cu care își făcea treaba zi de zi începuseră să o ia razna și să nu mai pornească. După 2 reinstalări de soft-uri și una de sistem nu exista deloc puls. Ce să facă? După 2 ore de documentare serioasă și reevaluări ale proiectelor pe care le avea în desfășurare se gândi să-și mai facă un credit. Credea că astfel o să-și plătească și creditul anterior și își cumpără și Master Collection-ul de la Adobe cu licență ca să nu mai aibă probleme.

Mișcarea se dovedise a fi profitabilă până în punctul în care nu mai avea contracte de finalizat și nici de încasat. Totuși cum să i se năruie visele tocmai acum? Cum? Se gândi că în curând nu o să mai poată să-și achite creditele și totul o să se ducă de râpă. Căutându-și inspirația pentru un proiect pe care trebuia să-l termine cât mai repede se lovi de ceva ce nu întâlnise până atunci. Refinanțare.

Totuși îi suna cam ciudat să-și mai facă un al treilea credit. Era prea mult pentru el. Dar refinanțare parcă avea un ceva aparte și se puse pe căutat informații. Găsise că refinanțarea nu era pentru el un chin în plus ci alte două credite în minus, cheltuieli mai puține și economii din ce în ce mai îmbelșugate.

Evident că la auzul veștii începu să zâmbească mai mult și își continuă aventura pentru că voia neapărat să afle ce-i oferă și banca pe lângă aceste beneficii esențiale. Trecând prin informații cu o tactica de nedescris află că apelând la refinanțare taxele de analiză ale dosarului erau 0, taxele notariale erau exclusiv suportate de bancă, asigurare gratuită a imobilului și nu în ultimul rând avea posibilitatea să lase noua bancă să se ocupe de toate formalitățile de transfer ale creditelor. Zis și făcut.

Cu două click-uri și o călătorie cu liftul până la parter merse către sucursala băncii de peste stradă hotărât să-și facă o refinanțare.  Și așa ajunse să se bucure în liniște de jucăriile lui din cumpărate din creditele anterioare, să-și termine proiectele deja începute și să-i mai vină și alți clienți. Eh, Mactardul tot mactard ramâne.

Acest post face parte din campania denumită sugestiv “Campanie”, pornită de BlogalInitiative și susținută de RevistaBiz ce are ca scop promovarea creditului de refinanțare BCR.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *