Teatru experimentalist

Vineri seara înarmat cu 2 coduri ciudate scrise în Evernote m-am proptit în fața stației Hanul lui Manuc pentru a vedea o piesă de teatru în autobuz. Teatrul în autobuz este o noua formă de exprimare a culturii moderne, adică o combinație de bere foarte bună olandeză și o agenție de advertising care a venit cu o idee ingenioasă de promovare a culturii și a berii.

De fapt, teatrul mobil face parte din curentul experimentalist pe care Grolsch încearcă să-l dezvolte în rândul populației cu diverse manifestări, una mai interesantă decât cealaltă. La 8 trecute fix, autobuzul a plecat din stație cu destinația Unirii-Piața Romană și retur, iar pentru 40 de minute m-am bucurat de piesa “Iluzionistul”. Tot ce pot să vă spun este că a fost o comedie reușită și că trebuie să mergeți acolo, nu neapărat pentru senzația de a viziona o piesă de teatru ci mai mult pentru efectul pe care ți-l oferă o astfel de experiență.

Stagiunea mai ține până pe 22 iulie așa că ar trebui să vă rezervați locuri la una din cele 2 piese din fiecare zi cât mai sunt “calde” pe experimentalist.ro sau pe pagina de facebook a proiectului.

[nggallery id=2]

Și puțin din piesă (teasing):

[youtube AE36i2pEE1o]

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *