Puțină muzică nu strică

Cred că nu există zi în care să nu am cel puțin 2 ore Itunes-ul deschis. Puțină muzică nu strică niciodată. De fapt este ceea ce am nevoie atunci când vreau puțină liniște în jurul meu. Credeți-mă când vă spun că senzația pe care o ai când asculți muzică nu se compară nici măcar cu un exces de adrenalină după o sperietură grozavă.

Muzica mă detașează de restul lumii și mă trimite într-un univers perfect. Dar asta este altă poveste. Când ești singur muzica are înseamnă ceva. Când ești cu prietenii, muzica live și distracția e tot ceea ce contează pentru voi. Iar live înseamnă vocals plus chitară.

Oare de ce doar atât? Sincer atunci când aud sunetul unui Fender Stratocaster sunt parcă într-o transă continuă. Și asta nu o spun doar eu ci și Dan Iliescu de la Timpuri Noi și Jimi El Laco de la Nightlosers. Asta pentru că ei știu ce înseamnă să dai publicului ceea ce-și dorește și pentru că ei mânuiesc o chitară Fender Stratocaster Bon Jovi. Una din cele 100 de bucăți produse.

Eu personal nu sunt fascinat de chitări. Dar, dacă prin absurd aș avea o asemenea chitară aș face-o cadou cuiva cu adevărat pasionat de muzică și cântatul la chitară sau mi-aș pune speranțele în concursul de aici. Nu se știe niciodată de unde pică iepurele și fac cadou unui prieten o astfel de chitară.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *