Detaliile mici salvează agonia

Cred că toată lumea știe că pe ultima sută de metri în organizarea unui eveniment se ivesc tot felul de mici inconveniențe care deranjează bunul mers al proiectului. Asta pentru că detaliile mici fac mereu diferența și uneori te scutesc de bătăi de cap. Iar pentru cei care vin sau își doresc să vină la Webstock pe 23 septembrie există și câteva detalii care nu trebuie ignorate.

Toată lumea știe că vineri, 16 septembrie a fost ultima zi în care se mai putea cere o invitație pentru Webstock, corect? Așa mă gândeam și eu.

Invitații. Procesul de trimitere al invitațiilor a început de acum o lună, astăzi fiind ultima zi în care se mai trimit invitații la eveniment și toate se primesc via email. Sugestia mea ar fi să vă uitați atent în inbox și în spam, că poate s-a întâmplat ceva și mailul a fost filtrat.

Confirmarea. Pentru a putea merge la Webstock, trebuie să vă confirmați invitația primită la office [@] evensys[.]ro. Dacă nu puteți să mai ajungeți organizatorii vă roagă să-i anunțați pentru ca altă persoană să beneficieze de accesul la eveniment.

Lista de așteptare. Există o listă de solicitări, iar invitațiile nerevendicate vor fi distribuite până pe 21 septembrie.  Teoretic ar trebui să vă confirmați și de data aceasta participarea.

Accesul la eveniment. Accesul la Webstock se face pe baza unui ecuson pe care îl primesc toți cei invitați și care au confirmat participarea la eveniment. Fiindcă evenimentul este transmis live și pe internet, accesul în sala de conferințe se va face doar între pauzele dintre sesiuni.

Accesul la Webstock Awards. Accesul la gala premiilor Webstock se face pentru cei invitați la evenimente cât și pentru reprezentanții proiectelor înscrie la cele 12 categorii din competiție.

Ecusoane. La înregistrare toată lumea va primi un ecuson, pe care fiecare va trebui să-l poarte accesul în sala de conferințe făcându-se pe baza acestui ecuson.

Transmisia live. Pentru cei care nu reușesc să participe la eveniment, cei de la Radio Lynx nu rup tradiția și transmit evenimentul și în acest an.

Acum că v-am zis aceste mici detalii nu rămâne decât să ne vedem vineri, pe 23 la Marriot la Webstock. See you there!

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *