Comunitate pentru bloggeri

Joi seara, pe lângă expoziția de ciorne creative de la Friends, am ajuns și în altă parte. De fapt am întârziat la lansarea oficială a comunității bloggerilor, Blogoree. Fiindcă am ajuns puțin mai târziu am ratat ceva din discursul lui Andrei Crivăț și acela al Cristinei Popescu de la Romtelecom.

Trebuie să recunosc că nu am prins perioadă “Forumul Bloggerilor” și nici măcar perioada când acesta se rebranduise în FTW.ro, dar am prins ceva din Cică.ro (un agregator de conținut) și acum aștept cu nerăbdare Blogoree. Aștept să văd ce o să ofere acest proiect bloggerilor. Tuturor. Nu o să fac acum diferențe bloggeri mari/mici ci îmi îndrept atenția spre faptul că toți suntem egali (fie ca suntem sau nu în campanii) și trebuie să ne ajutăm unii pe alții.

Mă aștept ca acest proiect să ajung în punctul în care poate fii considerat un forum de discuții și soluții pentru bloggeri începători dar și pentru cei avansați care în anumite puncte mai au nevoie de ajutor. Mă aștept ca Blogoree să livreze și să pot găsi rapid o soluție dacă întâmpin vreo problemă.

Atât cu așteptările. Știu că Bobby a lăsat o echipă pricepută să se ocupe de acest proiect și lucrurile o să meargă. Pentru binele tuturor oamenilor din industria asta. Până la noi ordine, țin să-i mulțumesc lui Toma pentru invitația la eveniment și să urmăresc atent ce se întâmplă pe Blogoree. Apoi să mai și învăț câte ceva.

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *