Ce să fac cu Google +

Știu. Poate că pare o întrebare stupidă dar cum să-mi fac simțită prezența pe Google Plus? Ce motivație să am momentan ca să-mi pot împărți timpul petrecut pe rețelele sociale între Twitter, Facebook și Google Plus?

Am cont pe el de la 1 iulie.  Asta înseamnă 3 luni. Trei luni mari și late în care nu prea am avut activitate pe acolo. Am încercat doar câteva din caracteristicile platformei, am adăugat lumea în cercuri, am blocat tot felul de necunoscuți și m-am jucat de vreo două – trei ori cu Google Hangout. Totuși mă întreb dacă trebuie să fiu acolo. Și dacă sunt acolo ce naiba comunic? Cum încep să-mi creez semnătura digitală și pe Google +. Momentan sunt în pană de idei dar până la urmă sper să găsesc un subiect destul de interesat pentru oamenii care mă urmăresc acolo. Până atunci cred că o să mă uit de zeci de ori la video-ul de mai jos și poate înțeleg cum să-mi fac și eu intrarea pe Google+. Măcar Goodby Silverstein&Partners și-au făcut intrarea pe twitter într-un mod bestial.

Practic sunt prins în punctul în care nu știu de unde să încep. Ce conținut relevant pot să aduc pentru oamenii care m-au adăugat în cercuri și pe care i-am adăugat la rândul meu? Despre advertising, online, blogging și grafică am început să vorbesc constant pe blog, facebook și twitter așa că momentan sunt puțin în ceață.

Dar până să fac și pasul acesta săptămâna asta mi-am luat adio de la mai multe conturi sau rețele sociale. Asta pentru că am prea multe conturi create pe aproape oriunde și primesc multe mailuri irelevante acum pentru ceea ce caut sau pur și simplu nu mai folosesc acele conturi. So, la revedere PicPlz, Dropbox, Runkeeper, Gowalla și încă vreo două conturi pe care nu le mai foloseam.

10 years ago

2 Comments

    1. Poate pentru tine e ok momentan google+. Pentru mine încă nu pentru că nu știu în ce direcție să merg cu el. Iar, Facebook nu sucks pentru mine. E important că mă ajută la branding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *