Dacă e luni, e Noaptea Agențiilor

Mâine seară, undeva după orele 19 trecute fix, după ce creație se plictisește de meciurile campaniei curente și trece la o partidă de CS în rețea agențiile își deschid ușile pentru publicul larg. Da, ați ghicit. Mâine, pe 17 octombrie se desfășoară unul dintre cele mai așteptate evenimente de către puștimea română devoratoare de publicitate și aspirantă la un loc în ea. Este Noaptea Agențiilor.

Evenimentul organizat de cei de la The Institute are loc în câteva agenții de publicitate din București. Bineînțeles că nu toată lumea o să facă turul tuturor agențiilor, dar fiecare pasionat de publicitate o să  meargă acolo unde-l interesează. Nu o să vă zic de ce să mergeți sau nu, ci vă spun că pe unde aterizați sigur distracția va fi asigurată. Anul acesta merg cu gașca să mă digitalizez la MBdragan, să descopăr punctul G2 la Grey și să redescopăr Leo Burnett. Dacă o să mai am ceva timp la dispoziție o să încerc să ajung și pe la alte agenții. Nu de alta, dar am ratat câteva agenții anul trecut și aș vrea să ajung la ele.

Având în vedere că toată “isteria” de mai sus se desfășoară sub forma unor petreceri tematice orarul îl găsiți mai jos:

Funky night la MBDragan, Găsește-ți jumătatea la Grey, Nefiltrat vs Fresh Heroes la Leo Burnett, Noaptea OTVistă la ADventure, Făcute de mână la DraftFCB, Tree of Advertising Life la Graffiti BBDO, Arată cine ești la Cohn&Jansen, Sindrofia Zoofilia la Hippos, la Green Pixel se aleargă iar pe Drumul Mingii, Noaptea promoționalelor este live la Headvertising, avem și Nuntă în Propaganda, la Rusu-Bortun se întâmplă In-House stories, la Infinit solutions se promite o aventură de o noapte, iar The Institute ne zic că ne putem bea cafeaua energizantă la ei.

Nu rămâne decât să ne distrăm și să plecăm din agenții cu lucruri memorabile. Harta completă o găsiți aici (cu mica precizare că HQ-ul Leo Burnett nu stă întins pe șoseaua Ștefan Cel Mare).

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *