700 de vieţi. 700 de statui

Cancerul este o boală destul de serioasă pe care cercetătorii încearcă de ani de zile să-i găsească un remediu. Pentru unele tipuri ale bolii s-au făcut progrese mari, pentru altele mai puţin dar ceea ce contează cu adevărat este că o mare parte din fondurile alocate cercetării cancerului vin din partea organizaţiilor care militează împotriva bolii şi din partea multor multinaţionale.

Multe dintre aceste fonduri vin din metodele ingenioase pe care agenţiile de publicitate le găsesc pentru a promova această luptă împotriva cancerului. Adevărul e că mulţi dintre bolnavii loviţi de această maladie nu se simt tocmai bine când se vorbeşte despre boala lor.

Una dintre campaniile tari vine tocmai din Spania, de la Madrid. In şpania, anual mor 700 de oameni din cauza cancerului de piele. Agenţia Bungalow 25 a creat astfel o campanie outdoor prin care să comunice acest lucru şi să-i îndemne pe oamenii loviţi de această boala să meargă la doctor pentru a se putea trata. Cum? Cu ajutorul a 700 de stătui împânzite pe străzile Madridului. Poate pare banal, dar dacă va uitaţi atent la video-ul de mai jos o să descoperiţi care era şmecheria.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *