România-i o țară mișto

România chiar este o țară mișto. Și nu o spun eu, nu o spune nici Graffiti, nici McCann și nici Redescoperă România. E o țară mișto prin prisma locurilor frumoase care merită vizitate și a amalgamului de informație faină cu care rămâi după. Și are o istorie pe care fiecare dintre noi ar trebui să o cunoaștem și să fim mândri că suntem români.

Asta pentru că dacă nu ați văzut vâlva de azi din online, Graffiti BBDO a făcut 5 postere faine pentru promovarea turismului românesc. Habar nu am dacă sunt special făcute pentru un festival, pitch sau sunt doar 5 ghost-uri făcute să facă puțină vâlvă pe lângă campania celor de la McCann (revin și cu ea mai târziu), chiar nu contează.

Eu le-am găsit ieri cotrobăind prin arhiva de pe Adsoftheworld si mai apoi le-am văzut și pe IBelieve. Am dat linkul pe twitter aici și mi-am luat câteva RTweet-uri. TvDeceii au dat și ei linkul pe twitter, apoi Chinezu’ a scris despre asta și uite așa s-a amplificat toată treaba astăzi. Mie unul îmi plac creațiile (chit că nu sunt cele mai expresive în materie de design). Nah, vizual cu twist cum zice un bun prieten.

Totuși vizualurile celor de la BBDO mi se par mult mai bune decât mizeria de campanie a blondei Udrea. Poate una dintre cele mai bune reprezentările ale promovării turismului românesc către străini. Așa mai vă și eu o campanie faină de la BBDO.

Apropo, voi știati că un român a pus bazele ciberneticii? Eu până să ajung la Cibernetică acum vreo 4 ani, nici nu aveam habar de asta. Noroc cu Bițișor că ne-a lămurit. Vouă cum vi se pare campania?

[nggallery id=11]

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *