Mic.ro, nu-mi vrei banii?

Se pare că nu vrea. Oricât s-ar chinui vânzătorii de la Mic.ro sa-mi vândă ceva, efectiv nu au ce. E păcat ce se întâmplă cu lanțul acesta de magazine. La începutul anului erau privite ca pe o afacere destul de prosperă, aruncată în piață pentru a-i înțepa puțin pe comercianții de cartier și să insereze în mintea românului că la băcănia de alături poți găsi aproape orice, la prețuri puțin mai mici decât la non-stop-urile din cartier sau la boutiqurile/asociații familiale deschise la scara blocului.

Dar, undeva prin septembrie am asistat la începutul sfârșitului pentru mic.ro când am vrut să-mi cumpăr câteva chestii de bază în drumul meu dinspre job și am găsit jumătate din rafturi goale. Așa că am fost nevoit să trec pe la magazinul din zona unde locuiesc.

De atunci era clar că exista ceva probleme dar nu mă așteptam ca la sfârșitul lunii noiembrie să aud că Mic.ro e în insolvență. Din septembrie și până în seara aceasta am trecut de 4 ori pe acolo.  În general am găsit ce voiam dar în seara asta 75% din magazin era gol. Și cu greu am reușit să plătesc cu o hârtie de 100 Lei (am ieșit și mi-am schimbat banii la pizzeria de lângă) câteva chestii de bază.

După modul cum m-a tratat puștiul de la casă e clar că în curând își va pune în cui halatul roșu și că mica afacere înființată de Patriciu își va pune lacătele.

Asta e. Dacă s-au considerat viteji înainte de începutul jocului acum au ajuns să se scufunde. Și nu la mal ci undeva mult în larg.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *