Skill-uri de birou

Într-o societate în care PC-ul a ajuns ceva indispensabil la locul de muncă, seturile de skill-urile pe care le învățam pentru a ne îndeplini task-urile de zi cu zi în cele mai optime condiții cresc mereu în funcție de necesitățile noastre din acel moment și de dificultatea job-ului în cauză.

Cum nu întotdeauna găsim cele mai bune soluții sau nu știm cum să finalizăm un task cu ajutorul unei operații (câteodată banale) dintr-un soft trebuie să găsim modul optim de a rezolva problema care ni se pune în cale. Pentru aceasta, internetul ne oferă o gamă largă de soluții: de la banalul “caută pe Google”, forumuri deschise pe diferite topicuri până la adevărate tutoriale video care ne explică pas cu pas ceea ce trebuie să facem.

Câți dintre voi nu ați avut spre exemplu probleme în a folosi mail merge-ul din Word, să creați o funcție complexă în Excel sau pur și simplu probleme în setarea unor opțiuni în Power Point. Într-o vreme am întâmpinat multe dificultăți în a folosi pachetul Office și uneori nu erau tutoriale care să mă ajute. Așă că uneori singurul lucru pe care puteam să-l fac era să fiu autodidact. Pentru unii merge, pentru alții nu. Depinde și de cum percep oamenii acest concept și cât de mult li se potrivește. Dacă nu, întotdeauna putem reveni la Google, forumuri și tutoriale.

Că tot am intrat în discuția aceasta cu tutoriale, Maguay are un program foarte mișto împreună cu IT Learning prin care orice achiziție a unui sistem de calcul Maguay cu Windows 7 și Office 2010, primiți acces gratuit la tutorialele de folosire a sistemului de operare proaspăt instalat și a pachetului Office aferent. Mai multe detalii găsiți în comunicatul de aici.

Partea frumoasă este că am ceva pentru voi. Am un cod de acces pe platforma Office-Learning, celui sau celei care îmi va spune într-un comentariu care a fost cel mai mare obstacol de care v-ați lovit în folosirea Windows-ului sau a suitei Office și cum ați rezolvat problema. Cel mai creativ comentariu va primi codul de acces și posibilitatea de a cunoaște mult mai bine softurile de pe PC/laptop cu tutorialele din baza de date aferentă.

Notă: Concursul ține de azi până duminică, 15 ianuarie, ora 23.59. Atunci trag linie și o să aleg fericitul câștigător. Tot ce vă rog e că dacă comentați să o faceți cu un nume și o adresă de e-mail validă pentru a vă putea contacta în caz de câștig.

10 years ago

2 Comments

  1. Intr-o zi nu mai aveam spatiu pe partitia cu windows. Am sters eu tot ce era de sters, si-am vazut ca imi ocupa foarte mult system32. I-am dat delete si a mers totul brici pe urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *