Roata rezoluțiilor, de vineri 13

Surprizele frumoase vin în zilele de vineri. Bine, nu este întotdeauna o regulă dar câteodată se potrivesc unele chestii. Ieri a fost fatidica zi de Vineri, 13 pentru unii. Pentru mine nu că nu prea cred în superstiții, ghinion, noroc și alte subiecte elaborate în decursul zilei de ieri.

Consider că norocul și ghinionul și-l face omul cu mâna lui. El e conștient de acțiunile sale și efectele acțiunilor sale se răsfrâng asupra lui. Fie pozitiv, fie negativ. End of story.

Ieri eram la birou și la un moment dat am primit un pachet destul de mare pe care scria fragil. Fiind ocupat cu ceva proiecte n-am apucat să-l deschid. Nici aseară când am ajuns acasă după film n-am stat să-l deschid. Pur și simplu n-am mai avut puterea la miezul nopții să-i văd conținutul. Eram curios să văd ce e înauntru dar mi-am stăpânit curiozitatea până astăzi la prânz.

Înarmat cu un cutter, un telefon mobil pe post de cameră video am încercat să fac un unboxing a ceea ce se găsea în cutie și apoi am tras câteva instantanee cu tot conținutul. M-am ales cu un frumos cadou, un fel de roată a rezoluțiilor pe anul curent.

Puteți spune că rezoluțiile țin puțin și de chestia asta cu superstițiile, bine se aseamănă într-un fel și toată lumea știe că orice lucru pe care ți-l propui de revelion nu se va întâmpla dacă nu muncești pentru el sau faci tu orice lucru posibil care duce la îndeplinirea acestuia. Restul înseamnă că te-ai chinuit în van.

Roata rezoluțiilor vine de la theReconcept, un proiect fain de CSR al celor de la Coca-Cola, pe care eu îl admir, deși nu prea am vorbit foarte mult despre el. Din această roată a rezoluțiilor pentru 2012, eu am ales să-mi REgândesc relațiile cu cei din jurul meu. Se întâmplă să pun mare preț pe oameni și pe relațiile cu ei și sunt destui oameni dragi pe care aș vrea să îi țin aproape în acest an.

Țin să le mulțumesc celor de la Coca-Cola pentru acest cadou fain și pentru că fac proiecte mișto de CSR, celor de la Next Advertising pentru că au creat această idee faină cu roata rezoluțiilor și domnișoarei Carmen Albișteanu pentru surpriză.

Închei cu un set de poze făcute mai devreme și cu o melodia care mi-a venit în minte când scriam acest articol. Apropo de superstiții, noroc și ziua de ieri.

 [nggallery id=13]

10 years ago

2 Comments

    1. L-am băut acum jumătate de oră. Da ce crezi că mai este nevoie să pun altă sticlă la loc. Pun aceeași sticlă. Doar e reciclabilă. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *