Quiz – Ai stofă de afacerist?

În ultimii 2-3 ani, am tot auzit oameni dornici să-și deschidă o afacere, să fugă pe cont propriu și să-și dezvolte ceva al lor fără presiunea că au un șef arțăgos, că echipa pe care o conduc nu-și îndeplinește task-urile zilnice, că departamentul X nu a ieșit cum trebuie la ultima adunare generală. Soluția pentru ei? Accederea la un curs intensiv de business.

De School for Startups 2012, am aflat undeva la finele anului trecut citind câteva articole pe blogurile lui Victor Kapra, Cristinei Bazavan și Alexandru Negrea.

School for Startups este un program special pentru cei care vor să-și lanseze un business propriu, un fel de școală de afaceri dacă pot spune asta. O școală despre cum oamenii care vor să-și creeze un business să învețe cum se întocmește un plan de business eficient, cum să pună bazele unei afaceri și cum să o dezvolte pentru a avea succes.

Știu că sunt mulți oameni în România interesați de antreprenoriat, de dezvoltarea unor start-up-uri online și School for Startups ar fi primul pas pentru ei. Plus că există tot felul de facilități și reduceri pentru cei care se înscriu în program.  Una dintre ele este un Quiz venit în ajutorul celor care vor să se înscrie la școală.

Este un quiz cu 8 întrebări strict legate de antreprenoriat (elaborate de către mentorii proiectului: Marius Ghenea și Doug Richard). Tot ce trebuie să faci este să rezolvi quiz-ul de pe site, sa-ți completezi datele de contact pe site și poți câștiga o bursă parțială la School for Startups și alte premii pentru antreprenori: acces gratuit la un LIVE Plan timp de 6 luni (o platformă de care te poți folosi pentru a-ți scrie planul de afaceri), o licență lifetime de Smart Bill, o serie de videoclipuri dedicată mentorship-ului și alte câteva premii.

Până la urmă, School for Startups e o piatră de pornire în carieră. Fie că ești tânăr și ai în vedere să-ți dezvolți propriul business peste câțiva ani, fie că faci parte dintr-o echipă bine sudată care vrea să dezvolte un business de succes, School for Startups este locul ideal de a crea povestea unui business.

* School for Startups (S4S) este un program dezvoltat de Fundația Post-Privatizare, cea mai importantă organizație specializată în antreprenoriat din România. Alte detalii despre program poți găsi și pe http://schoolforstartups.ro.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *