Microsoft. De 15 ani în .ro

Anul acesta Microsoft împlinește 15 ani de când sunt pe piața locală. Cu această ocazie au scos un e-book interesant cu studii de caz și proiecte pe care compania le-a desfășurat de-a lungul timpului în România.

Nu eram familiarizat cu toate proiectele pe care Microsoft le-a desfășurat în România, dar am apucat să citesc puțin ebook-ul și am aflat multe chestii faine despre activitatea Microsoft. Unul dintre proiectele lor pe care îl știam și îl apreciez este parteneriatul pe care compania lui Bill Gates îl are în România în majoritatea universităților studenții se pot bucura de echipamente dotate cu software licențiat Microsoft și prin platforma MSDNAA, studenții pot descărca versiuni ale sistemelor de operare Microsoft (XP, Vista și Windows 7) cât și alte utilitare de la Microsoft, fie gratuite fie cu licență.

Plus că de aproape 2 ani mă folosesc de Windows Vista sau Windows 7 cu licență prin MSDNAA. Virus free.

Și mai știam de un alt proiect al lor global, Imagine Cupo competiție care de câțiva ani a prins și la noi și în care posibilitățile de afirmare a talentului/pasiunii pentru programare fiind destul de mari. Plus multe premii dacă cei care trec de faza națională ajung în finala globală din Australia (asta pentru anul curent).

Cert este că dacă nu cunoașteți încă inițiativele Microsoft în România le puteți afla citind e-book-ul de mai jos. Apoi poate aflu și eu de la voi ce proiecte sau inițiative v-au plăcut. Iar dacă vă identificați și cu brandul, îi puteți citi pe facebook sau pe twitter.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *