Mașina Anului 2012 – Ford Focus

Mașina anului 2012 în România, conform voturilor publicului în concursul Autovot 2012, organazit de AutoMarket este Ford Focus. Asta era de așteptat să se întâmple în contextul în care mulți dintre români în ultima perioadă au încredere în concernul american.

Din păcate, n-am reușit să ajung la gală anul acesta, asta în mare parte din cauza ninsorii care iarăși a pus stăpânire pe București și a ineficienței mele de a găsi un mijloc de transport care să mă ducă în Băneasa, la ora la care lumea ieșea de la birou.

Se pare că zăpada a băgat din nou frica în taximetriști, că nici unul  dintre cei pe care i-am găsit liberi între Universitate și Romană nu voiau să plece spre Nord. Tough luck.

Revenind la mașini, am urmărit gala pe stream-ul live de pe privesc.eu și am prins în premieră mașina anului din concursul Autovot la Feminin (Audi Q3), apoi s-au decernat premiile la categoriile Accesibile/Premium din concursul Bloggerilor.

Bloggeri au decis că mașina lor preferată din categoria accesibile e Citroen DS4, iar la categoria Premium s-au aflat la egalitate Range Rover Evoque și  Audi S6 (dacă țin bine minte) iar per total Citroen DS4 a ieșit mașina preferată a bloggerilor.

În concursul publicului la categoria mașini accesibile a câștigat Ford Focus, iar la mașini premium BMW seria 6. Poate la Autovot 2013 o să ajung și eu cu bine și la timp. Până atunci, echipa Automarket și Mircea Meșter merită felicitări și aplauze pentru modul în care în fiecare an aduc laolaltă producători și importatorii de pe piața românească pentru a se bate în acest concurs.

În caz că ați ratat la fel ca subsemnatul gala, găsiți impresii de la eveniment, pe twitter pe hashtag-ul #autovot2012.

Gata. Vă las că începe Steaua cu Twente.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *