Social Media Summit București

Sunt aproape 2 ani de la prima ediție Social Media Summit și culmea nici una dintre edițiile trecute nu s-a desfășurat la București. La un moment dat îi invidiam pe oamenii care plecau din București spre edițiile de la Cluj, Timișoara, Sibiu și Iași pentru rezonau cu multe studii și informații faine.

Cum n-am avut mijloacele necesare să mă plimb prin țară am fost entuziasmat la auzul veștii că o să fie o ediție Social Media Summit și la București. Care va avea loc săptămâna viitoare, pe 28 Februarie, la Howard Johnson în București.

Hai să vă spun de ce am vrut să merg și de ce ar fi bine să nu ratați evenimentul. Eu unul nu sunt în postura de a fi un începător în social media. Și totuși știu că mai am multe de învățat despre subiect. De asta am și zis că nu trebuie să ratez sub nici o formă evenimentul. Merg acolo în principal pentru studiile de caz care vor fi prezentate, pentru a intercepta ideile altor speakeri despre social media și pentru că vreau să aflu și alte chestii noi despre subiect. Dacă există.

Plus că acum sunt în perioada aceea în care trebuie să aplic ce am învățat până acum pentru a crește și tot în acest proces să învăț și alte lucruri noi, asta pentru că în social media și mai ales în online lucrurile se schimbă foarte repede.

Acum de ce ar trebui să vii tu, ca blogger, om de social media de la client sau agenție la Social Media Summit?

Din start îți zic că ți se ivește o mare șansă în față. Ai câțiva speakeri buni de la care poți învăța și aplica lucrurile pe care le auzi. Ai 4 studii de caz strict legate de social media și campanii. Intri în contact cu cele mai noi chestii din social media,   stai față în față cu bloggeri/oameni din companii & agenții cu care în viața de zi cu zi nu ai mereu ocazia să-i întâlnești și găsești ocazia perfectă pentru networking cu oameni de calitate.

Toate lucrurile acestea te ajută să crești. Fie că ești blogger, client sau agenție. Înveți de la niște oameni care la rândul lor au învățat de la oameni. Eu vă zic că dacă nu v-ați rezervat loc până acum la eveniment ar trebui să faceți asta. Cât mai repede. Locurile sunt limitate și sala se umple rapid.

Vă puteți înscrie aici. Detalii despre program și speakeri găsiți aici.

Ah, dacă deja v-ați înscris dați un semn pe aici ca să știu cu cine mă văd marți la conferințe.

 

10 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *