Te iubesc

 – Te iubesc!

 – Ba nu mă iubești. Iubirea e doar un alt pretext pe care-l folosești pentru a încerca să-mi demonstrezi că îți pasă și de altcineva în afară de propriul tău ego.

  – Nu-i adevărat! Știi bine că nu-i așa.

  – Nu știu decât ceea ce văd și simt în jurul meu. Restul sunt doar pure aberații.

  – De ce ești așa rău cu mine?

  – Rău nu sunt. Realist poate că da. Realist pentru că mi-ai făcut viața un calvar și ai dat cu piciorul la tot binele pe care ți l-am făcut.

Te iubesc e un cuvânt greu de spus,  ușor de neînțeles/încurcat (misunderstand sună parcă mai bine) dacă nu se folosește cum trebuie și de preferat să fie utilizat moderat. Nu am vrut să zic cât de greu se câștigă ci cât de ușor se pierde, folosit cum nu trebuie.

Pentru asta ar trebui să le mulțumesc celor de la Evernote, că dacă nu-mi veneau replicile în minte pe stradă și nu aveam unde să le notez cred că uitam de ele.

Și nu uitați să-i iubiți pe cei dragi.

10 years ago

2 Comments

  1. Nu de mult am inteles si eu cum sta treaba cu “te iubesc” asta. Amuzant modul in care oamenii si-l spun dupa prima intalnire. Iar legat de Evernote, tin si eu sa le multumesc pentru nenumaratele stocari de idei chiar si de pe buda venite. 😀

    1. N-am zis asta nimănui după prima întâlnire. Iar pentru Evernote, slavă domnului celui care a avut ideea că m-a scutit de multe belele din astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *