De-aș fi eu în London4

Adică eu aș alege să merg ca Mariciu în London4. Nu de alta, dar cred că în loc să stau să vizitez atracțiile turistice londoneze, mi-aș cumpăra cea mai mare cantitate de Jagermeister posibilă, mi-aș cumpăra un bilet în London Eye și aș începe să-i trollez pe sărmanii londonezi și turiști care au apucat să se urce în London Eye cu mine.

Varianta cu numărul 2. M-aș infiltra la  workshop-urile plătite de la TFM&A și aș începe să trollez prezentările speakerilor cu multe exemple de spot-uri și campanii din advertising-ul românesc. Nu de alta, dar au și ei advertising-ul lor mișto dar al nostru e mai șmecher.

Acum lăsând gluma la o parte, îi invidiez pe oamenii aștia că pleacă la o conferință de Marketing și Advertising din afara .ro-ului. Pentru mine o participare la London4 ar fi fost un bun cadou de ziua mea. Ca să fie bine, să nu fie rău, vorba unui filosof fotbaliator eu nu particip în concursul organizat de Blogal Initiative, pentru că nu vreau suveniruri de la voi.

Auraș, Bogdan, Flavia și Mariciu, vreau să veniți de la London4 cu informație utilă pentru voi și pentru oamenii direct interesați de marketing și advertising, me included. Poate așa reușim să creștem domeniul acesta, eventual să îmbunătățim câteva chestii la el.

God save the queen!! :))

9 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *