De azi nu mai avem Android Market

Android Market s-a rebranduit de astăzi în Google Play. Deocamdată doar varianta online, care se poate accesa de aici. În următoarele zile toate terminalele pe care rulează Android vor primi update-ul la noul Market.

Practic pe toate terminalele pe care rulează versiuni de Android, de la Froyo în sus vor primi acest update. Pe lângă faptul că Android Market s-a rebranduit în Google Play, de pe Google Play se vor putea descărca aplicații free sau pe bani, muzică, jocuri, filme în formatele acceptate de telefoanele cu Android și ebooks.

Sunt curios dacă comasarea acestor servicii e un răspuns la mult așteptata conferință de la Apple de astăzi, când se pare că vor dezvălui următorul produs Apple. Habar nu am dacă va fi iPad 3 sau iPad HD, după cum se zvonește prin lumea IT-ului.

Cert e că Google încearcă și ei ceva ăntr-o zi care ăn principal va fi invadată de știri legate de Apple. No offence Google, dar oricât de mișto ar fi rebrandingul marketului, produsele Apple se lasă așteptate de ceva timp.

Știrea completă despre Google Play o găsiți aici.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *