Realizezi

Realizezi că de când vă vedeți nu i-ai dat niciodată vreo floare.

Realizezi că vrei să îi iei flori, dar ești pus în situația penibilă de a nu avea habar ce flori îi plac. De ce nu ai întrebat-o până acum?

Realizezi că de câte ori vă vedeți, rămâi fascinat de zâmbetul ei fantastic, râzi de pomină la glumele ei și mereu te întorci acasă cu o altă dispoziție.

Realizezi că ea te-a încurajat când ai avut cea mai mare nevoie de suport, ți-a spus că lucruri bune ți se vor întâmpla și a avut dreptate.  Și tu îi mulțumești de fiecare dată pentru asta.

Realizezi că de fiecare dată când vă întâlniți, vorbiți mult despre lucruri din domeniu decât să vorbiți despre lucrurile care vă plac sau despre chestii personale.

Realizezi că de câte ori vorbiți se întâmplă să te oprești brusc, să te uiți la ea zâmbind câteva secunde bune și să nu ai habar apoi să-i spui ceva.

Realizezi că sunt atâtea lucruri pe care le apreciezi la ea, dar sunt și mai multe lucruri pe care nu ai cum să le apreciezi la ea fiindcă nu le știi.

Realizezi că orice mică greșeală ar face ea, tu n-ai cum să te superi sau să te enervezi pentru că modestia de care dă dovadă n-ai mai întâlnit-o la altcineva. Nu e perfectă, dar are acea doză unică de bun șimt pe care o cauți la cineva.

Realizezi că atunci când ai greșit, i-ai înșelat pentru o fracțiune de secundă încrederea ai petrecut cel mai groaznic weekend din viața ta și că de atunci ți-ai învățat lecția încercând pe cât posibil să nu mai greșești.

Realizezi că ți-a dat cel mai tare cadou pe care care-l puteai primi de la ea, ceva la care tu nu te așteptai iar când i-ai dat cadoul tău, n-ai fost în stare să-i explici semnificația din spatele lui.

Realizezi că are acel ceva care îți pune mereu mintea în mișcare și nu te lasă să-ți iei ochii de la ea.

Realizezi că-i faci complimente, dar că nu i-ai spus foarte des că îți place ceva la ea.

Realizezi că sunt 20 000 de tipe la fel de frumoase ca ea în jurul tău dar că tu nu ai ochi decât pentru ea.

Realizezi că ți-e frică.

Realizezi că îți place de ea, dar nu ai curaj să îi spui asta.

Realizezi că iar ți-e frică.

Orice ar fi, oricât de mult ar dura uită de realizează. Doar fă-o. Du-te și spune-i asta, altfel vei regreta atunci când va fi cu altcineva și te vei învinovăți pentru asta.

Realizează.

 

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *