Filmul Săptămânii – One for the money

Știți weekend-urile acelea când ai un chef maxim de leneaveală, dar tragi de tine să faci niște lucruri și să le faci bine apoi întrebându-te: „Și acum ce naiba fac?”

Răspunsul este că te relaxezi. Cu un film, de preferat. Cât mai aproape de o comedie ca să nu te facă să gândești prea mult și să-l digeri ușor. Aseară m-am uitat la One for the money cu Katherine Heigl (Izzie Stevens din Greys Anatomy) o comedie destul de ușor digerabilă și evident tradusă stupid de cinefilii din românii (nu vi se pare că Face toți banii sună un pic prea tras de păr?).

Katherine Heigl joacă rolul lui Stephanie Plum, o domnișoară șomeră și recent divorțată care în disperarea ei de a face un ban rapid pentru a-și plăti datoriile se angajează ca vânător de recompense la firma unei rude. Ca toți bobocii într-un domeniu pune mână pe cel mai mare contract din firmă cu speranța de a face un ban rapid fără prea multă experiență.

Surprinzător filmul nu duce lipsă de acțiune sau momente comice dar sunt prea puține pentru a zice că a fost un film bun. E doar un film digerabil, de weekend în care Katherine Heigl trebuie doar să joace și să arate bine. Nu e nici pe departe un film pe care aș da banii să-l văd la cinema pentru că nu își merită deloc timpul pierdut cu mersul la cinema și înapoi și vizionatul filmului.

E doar o comedioară mediocră, bună de stat și vizionat în fundul patului după o zi de muncă. Măcar de ar scoate-o pe Heigl din tiparul astă de comedii romantice și mediocre în care joacă că poate mai mult de atât.  Mai bine zis în filmele care să conteze.

10 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *