Filmul Săptămânii – American Pie: Reunion

Mi-am petrecut anii de liceu cu și weekend-urile de liniște uitându-mă la multe filme împrumutate de pe la prieteni. Desigur mare parte din comediile pe care le vedem atunci erau ori cheesy ori teenage orientated. Așa am dat atunci de seria American Pie.

Primele 3 filme din serie au fost faine. Restul au fost doar niște mizerii porcoase, cu câteva glume fumate și clișee făcute tipic pentru publicul american. Ieri am mers la Hollywood Multiplex ca să văd gașca din East Great Falls în American Pie: Reunion.

În mod clar meritau să facă o continuare după finalul lăsat în aer din American Wedding. Și au făcut asta în Reunion. Acum trebuie să vă avertizez că nu e o comedie genială dar cum pentru mine ziua de ieri a fost un du-te vino și aproape ca a mers pe fast forward, filmul a fost exact ceea ce  aveam nevoie pentru o după amiază faină.

În Reunion, toată gașca se reunește în orașul natal pentru revederea de nu știu câți ani de la terminarea liceului. Amintiri, povești despre ce s-a întâmplat cu fiecare în decursul anilor în care nu s-au văzut, cât de bine o duc și orice altă întrebare pe care cineva ți-o pune la astfel de reuniuni.

Jim se întoarce cu tot felul de situații jenante în care e pus,  Oz e încă îndrăgostit de Heather, Kevin încă se gândește la Vicky, Finch a rămas același om cu o viată nu prea palpitantă și Stifler se ține tot de prostiile din trecut. Glume care mai de care mai porcoase, situații amuzante dar și penibile, puțin dramatism și momentele evidente de romantism când îți dai seama că ai greșit față de jumătatea ta bună.

Mie unul mi-au plăcut aventurile găștii din Reunion și am râs. Mult. Adevărul e că n-am mai râs atât de mult în ultima vreme și am profit de sala aproape goală de la Multiplex să râd la fiecare fază care nu mi se părea trasă de păr.

Reunion nu e un film genial, dar e o comedie care merită să-ți rupi aproximativ 2 ore dintr-o zi să-l vezi și să râzi mult la el. Pot să vă spun să vă spun că se termină foarte mişto. Și Mena Suvari arată foarte bine la 30 și ceva de ani.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *