Filmul Săptămânii – Contraband

Contraband e unul din filmele pe care așteptam să le văd anul acesta. Inițial îmi stârnise atenția Ghost Rider 2, dar am fost atenționat că nu e cel mai bun film posibil așa că mi-am îndreptat întreaga atenție spre Contraband, un film cu Mark Walhberg, Kate Beckinsale și Giovani Ribisi în rolurile principale.

Film despre necazurile unui fost contrabandist (Walhberg) transformat în familistul care are propria afacere legală și o familie fericită. Toate astea până când e nevoit să-l apere pe fratele soției sale din cauza unei încercări eșuate de a introduce ceva droguri în USA.

Kate Beckinsale parcă nu arată așa de bine vopsită blond, dar joacă perfect rolul de casnică atot-iubitoare și înțelegătoare cu cel căruia i-a zis da când acestă se apucă de vechile obiceiuri. Multă acțiune presărată cu ceva dramă și destule momente rapide în film, fără prea multe puncte moarte în care acțiunea stagnează.

Contraband e un film bunicel, perfect pentru o seară în care nivelul tău de energie atinge pragul minim și chiar nu ai chef să faci absolut nimic. Doar să te arunci în pat și să te relaxezi la un film. Ah și nu v-aș recomanda să-l vedeți la cinema.

Walhberg joacă bine dar tot nu joacă mai bine decât a făcut-o în The Departed și The Italian Job.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *