Pe unde te plimbi la Noaptea Agențiilor

Marți, pe 15 mai ne vedem la Noaptea Agențiilor nu?

Bine, nu știu cât de multă noapte va fi, ci mai mult vor fi câteva ore petrecute explorând agențiile de comunicare și publicitate din București. În primăvara asta agențiile participante sunt: Saatchi&Saatchi, Hippos, Grupul Lowe, Leo Burnett&Target (Leo Burnett, 2 Parale, The Geeks, iLeo, Starcom și Digital Star), The Practice, Propaganda, Pygmalion Advertising și Public Advisors, Cohn&Jansen JWT, Infinit Solutions, DC Communication, Jazz Communication, Pastel, Free Communication, Smart Group Corporation, Arena Advertising, 2ActivePR, Chelgate PR&Public Affairs și G2 România. Plus colțul creativ de la Energiea.

Eu de data asta mă îndrept către petrecerea cu #pasiune de la Grupul Lowe și spre The Amazing Everynight de la Cohn&Jansen JWT. Poate dacă mai am timp ajung și la petrecerea verde de la The Practice. Ca tematică, m-au mai atras și petrecerile de la G2, Propaganda și Saatchi&Saatchi (dar totuși nu cred că am atâta timp la dispoziție să ajung la toate).

Apropo de petreceri, pe NoapteaAgențiilor găsiți mai multe informații despre agențiile participante și petrecerile lor tematice.

Bonus: Galerie cu afișele petrecerilor din fiecare agenție.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *