Tastatura e diferită de controller

Experiența de 9+ ani, de jucat jocuri sportive pe PC, după ce ai frecat și spart atâtea tastaturi nu te ajută cu nimic când vine vorba să joci aceleași jocuri sportive pe console. Asta și pentru momentele când pui mâna pe un controller de consolă după 3-4 ani și asta ca să te joci mai mult de 5 minute.

Bine, asta nu e o scuză că nu știi să joci FIFA, ci e o scuză că nu știi să joci FIFA pe consolă. Nu că nu ai știi ce faci butoanele de pe consolă, dar cum n-ai experiență în gaming pe console riști să-ți iei o bătaie soră cu moartea. Așa cum mi s-a întâmplat mie aseară la Cupa Presei la FIFA 12 organizată în Băneasa Shopping City.

Măcar am fost acolo să mă distrez, de dragul competiției și să mă relaxez după o săptămână lungă de muncă. Și, da! Faptul că am luat bătaie de la un puști care avea cel puțin jumătate din vârsta mea e o scuză bună. Diferența dintre mine și el e că eu rup în două tastele când vine vorba de un joc care îmi place și el face praf totul like a boss din consolă.

Totuși m-am apărat eroic și n-am lăsat proporțiile scorului să degenereze. Nu, nu mă plâng. Da, mă joc din tastatură NBA 2K12. Nu știu, dar mie mi se pare logic și gaming like să te joci cu mouse-ul și tastatura. Asta e varianta hardcore, default și old school a gaming-ului.

Dar pentru efortul de a fi jucat un meci fără să faultez pe cineva, cum făceam la #fotbaltweetmeetmeet și în diferitele meciuri de single player de la FIFA, am primit un voucher pe care pot să-l cheltuiesc cu drag și spor în Băneasca Shopping City.

Nu de alta, dar în mai e luna sportului în mall-ul din Băneasa și se organizează fel de fel de competiții în weekend-uri. Poate, cu puțin noroc câștigați ceva și prindeți și perioade de reduceri la cumpărături.

Acum sper ca data viitoare când o să mai fiu invitat la o astfel de competiție să fie un joc care să mă avantajeze cât de cât. Ca să nu pierd mereu.

Zarurile au fost aruncate așa că eu mă retrag la o sesiune de Max Payne 2 și mă gândesc cum să dau năvălă în Kenvelo weekend-ul viitor să-mi folosesc voucher-ul.

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *