Joacă-te!

Nu contează dacă astăzi ai fost să-l asculți pe Koetler, ai muncit de dimineață până seara sau  ai făcut mișcare până în Băneasa după job. Ce contează este că azi ai fost copil. Desigur, în ochii părinților tăi vei fi mereu copil atâta timp cât ei vor trăi și fii sigur că atunci când vei avea copii,  tot copii o să le zici până îmbătrânești.

Da! Azi, mâine, oricând când ai puțin timp liber profită de el și joacă-te. Fie că încerci un dance show off cu prietenii pe Kinect, fie că te arunci cu gașca la un monopoly, un board games night sau o seară de cărți ori pur și simplu îți petreci timpul liber jucându-te pe calculator așa ca mine, pur și simplu lasă grijile deoparte și joacă-te.

Azi când am fugit până în Băneasa, să-i văd pe puștii ăștia, habar nu aveam ce o să se întâmple pe acolo. Când am ajuns, erau o mulțime de pici cu tot cu armata de părinți de mână care pur și simplu se jucau. Te uitai practic în jur și te întrebai de unde atâta energie. Sincer, vă pot da răspunsul pe loc.

Și eu la vârsta lor aveam o tonă de energie și o consumam în fel și chip până îi exasperam pe ai mei.

Bottom line, jucați-vă. Oricând, oriunde și oricum. Fie că aveți 20, 24, 27, 30, 34 de ani. Faceți asta din când în când. Încă mă mai joc pe calculator. Poate părinții mei, rudele mele sau alții oameni de pe lângă mine percep într-un alt mod lucrul acesta. Pentru mine jocurile video sunt metoda eficientă de relaxare și destindere după o zi lungă și obositoare.

Și pe bune, jocul îți deschide orizonturi. Te scapă puțin din problemele cotidiene și îți lasă acele momente de respiro de care invariabil ai nevoie după o zi lungă.

Acum mă pun să mă joc. S-a terminat o săptămână lungă, a apărut Max Payne 3 și sunt gata să-mi reamintesc povestea. O să mă joc până mai târziu dar o să merite.

Off-topic: Dacă nu ajungeam azi în Băneasă probabil că îmi aminteam peste vreo 3-4 săptămâni că am nevoie de un cablu micro USB pentru HDD-ul extern. (unde să încapă atâtea jocuri) L-am găsit în Domo și e destul de flexibil.

Alt off-topic. Mă gândesc să-mi pun pe wishlist-ul din 2013-2014 după ce am văzut în seara asta o consolă Xbox360 de la Microsoft. Sper ca va fi o investiție reușită. Dacă o voi face.

Ah, da! La joacă cu voi 🙂

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *