Filmul Săptămânii – 21 Jump Street

După câteva săptămâni în care n-am prea mai avut timp de urmărit filme, rubrica de mai sus își revine. Azi cu 21 Jump Street o comedie faină, digerabila și de weekend cu Jonah Hill și Channing Tatum.

Hill și Tatum joacă în film rolul a 2 polițiști de duminică care cred că au dat lovitura atunci când îl arestează pe un biker/dealer. Povestea trece printr-o serie de întmplări care de care mai comice, cei doi fiind trimiși în brigada de pe 21 Jump Street pentru că pur și simplu erau tineri, arătau a puști de liceu și aveau o șansă să rezolve cazul pe care îl primiseră.

Imaginați-vă că de aici încep o serie de situații hilare, unele stânjenitoare pentru cei doi, urmăriri cu presupușii dealeri, glume bine aruncate și puțin romantism inclus în peisaj. Asta pentru că pentru că personajul lui Hill se îndrăgostește de o puștoaică de liceu.

Nu știu dacă se mai întâmplă să găsiți filmul la cinema, dar undeva online tot se poate vedea. Merită să pierdeți cu folos 1h 40 din viața voastră să vedeți toate peripețiile lui Hill și Tatum.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *