Filmul săptămânii – TED

Dacă îmi zicea cineva înainte să văd TED că o să văd filmul acesta cred că i-aș fi zis vreo două vorbe de duh. Nu de alta dar văzusem acum vreo două luni trailer-ul și nu puteam să cred că Mark Walhberg și Mila Kunis joacă într-o comedie de acest gen.

Nah, pe Walhberg încă îl asociez cu Charlie din “The Italian Job” sau cu Max Payne. Și clar pe Mila Kunis o vedea ca gagica bad ass din Max Payne.  Dar, am rămas plăcut surprins de TED. Și chiar e o comedie foarte spumoasă.

E povestea unui puști de vreo 10 ani, fără prieteni și marginalizat de copii din vecini care își dorea un prieten. Prietenul acela a ajuns să-i fie TED, un ursache de pluș pe care-l primise cadou de la părinți. Fast forward peste mulți ani și Mark adică John Bennett e un agent de vânzări mediocru spre promițător logodit cu una din cele mai mișto tipe pe care le cunoscuse Lori (Mila Kunis) și cu TED, ursul de pluș vorbitor ca un fel de bagaj în plus.

De fapt ursul de pluș e motivul pentru care John se ceartă mereu cu Lori și din cauza lui TED face tot felul de tâmpenii. NU vă gândiți că filmul e o comedie la care ți-ai putea aduce copilul pentru că filmul e cumva plin de situații comice umplute cu diferite scene care nu prea sunt indicate pentru minori și un limbaj puțin mai licențios.

Eu zic că de săptămâna viitoare când se lansează oficial și la noi ar trebui să mergeți să-l vedeți. Sunt prea multe situații comice pentru a fi ratat și chiar dacă nu ați avut o zi prea bună filmul o să vă lase cu un mare zâmbet pe față. Ușor de digerat și de înțeles și parcă merge combinația asta amoroasă între Walhberg și Kunis.

Ah, replica favorită din film: “My bad. I was sending a Tweet.” – o frază spusă de TED, conducând un sedan și scăpând ca prin urechile acului de un accident ușor.

Și cum filmul nu a fost totul, în aceeași seară înainte de film, Vodafone împreună cu Cinemagia au lansat o aplicație mobilă prin care îți poți cumpăra bilete la orice film, apăsând câteva butoane și fără să stai prea mult la cozile uneori imense din cinematografe. Aplicația se poate descărca de pe site-ul Cinemagia și e disponibilă pentru Android, iPhone și va urma pentru Windows Phone 7.

Biletele pot fi plătite prin card (direct online) sau pentru abonații/posesori de cartelă Vodafone prețul biletului ori va intra în factura de telefon sau se va scădea din creditul disponibil pe cartelă. Nu mi-a plăcut în schimb că nu se poate plăti prin PayPal, dar am descoperit că plata prin card se procesează tot print-un fel de PayPal românesc.

Și trebuie să vă avertizez că momentan se pot rezerva/cumpăra bilete doar la Grand Cinema Digiplex din Bănească, urmând ca serviciul să fie disponibil și pentru celelalte cinematografe. Trailer-ul filmului îl puteți vedea mai jos.

Și mulțumesc, Gamer Girl că m-ai luat cu tine la film.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *