Seeking a friend for the end of the world

E una dintre acele comedii în care mi se pare că regizorul mereu greșește actorul principal. No offense, dar Steve Carell are câteodată roluri de toată jena și nu știe să lege 2 glume bune una după alta.

Însă, în “Seeking a friend for the end of the world” parcă și alăturarea lui cu Keira Knightley (una din actrițele mele favorite), îl face să aibă câteva glume destul de bune încât am reușit să stau în scaunul de la cinema până la finalul filmului.

Ideea e următoarea. Un asteroid amenință pâmântul cu iminenta sa dispariție, și Dodge (jucat de Carell) e părăsit de nevastă chiar în timpul aflării veștii că în 3 săptămânii toți vor muri. Pe rând, toate persoanele din viața lui devin mai bizare și Dodge decide să-și ia lumea în cap și să plece în căutarea primei iubiri din liceu.

În toată escapa asta, e ajutat de Penny (aka Keira), o tânără britanică iubitoare de muzică veche, aventuri și puțin dusă cu pluta care își dorește să prindă un ultim avion către UK.

Apoi adaugi aici o mulțime de situații comice, o prietenie transformată în poveste de dragoste, o noapte în închisoare petrecută de cei doi prieteni și ai scenariul perfect pentru o comedie bunicică și cu happy end. Sau poate fără happy end, dacă te numești regizorul filmului. Nu vă spun de ce și vă trimit să vizionați filmul la cinema. Aș mai zice și ceva de Keira, dar trebuie să mă opresc că poate află domnul 3ditorial (care-i mare fan) și se supără.

Per total e o comedie faină, care m-a ținut în scaun de la început și până la sfârșit și pe care poate l-aș mai vedea încă o dată. Și vă zic și vouă să dați o fugă până la cinema ca să-i vedeți pe cei doi în “Seeking a friend for the end of the world”.

Trailerul îl puteți vedea mai jos. Și să nu uit. Mulțumesc fetelor de la R&G PR pentru invitație.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *