Experimentalist Canvas

Cred că toată lumea de pe aici știe ce a făcut Grolsch în această primăvăra cu platforma lor Experimentalist, corect?

Pentru cei care nu știu, Grolsch a creat Experience Hotel, o oază deschisă creativității în care tot ceea ce întâmpla era atemporal. Au fost aleși 14 oamenii din domenii variate de activitate, închiși într-o pensiune undeva la munte și puși să-și exprime creativitatea în orice mod pot.  Și toate acestea departe de ochiul societății și de aglomerația orașului.

Iar toate întâmplările experimentaliștilor au fost relatate de către trei bloggeri din diferite regiuni ale țării și pe site-ul Experimentalist. La sfârșitul proiectului a fost lansat documentarul Experience Hotel, iar pe Youtube găsiți o oră de experiențe atemporale și creative.

Continuarea Hotel Experience se găsește în Experimentalist Canvas, experiența atemporală trecând din offline în digital sub forma unei aplicații de Facebook creată pentru oamenii care vor să-și exprime creativitatea. Toate aceste informații sau concluzii au fost strânse într-un infografic foarte mișto, pe care îl găsiți mai jos sau pe pagina de facebook a Experimentaliștilor.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *