Cultură urbană și atmosferă de grafitti la McDonalds

Schimbările adevărate se văd imediat în momentul când n-ai mai trecut de ceva vreme printr-un loc. Asta am realizat recent, trecând prin Romană (deși nu se întâmplă să treacă luna și să nu ajung de cel puțin 3-4 ori prin Piața Romană) și fiind al naibii de înfometat și grăbit la o întâlnire, am vrut să intru să-mi iau mâncare de la McDonalds.

Știu că nu-i foarte sănătos, dar în lipsă de ceva palpabil de mâncat 2 cheesburgeri intră perfect când ești înfometat. Marea belea a fost că la McDonalds era închis și mergea doar drive-in-ul (la care era o coadă imensă). Cică Mec-ul se renova iar redeschiderea lui era pe 3 septembrie.

Shaorma nu puteam să mânânc, KFC nu chiar așa că am încercat să-mi potolesc foame cu niște covrigi de la o nouă covrigărie deschisă în Romană (nu o recomand). Ideea era că McDonalds-ul din Romană a fost redeschis astăzi într-un stil cu totul nou și decorat de parcă l-aș fi gândit eu.

Atmosferă tinerească, pereți impregnați cu grafitti, separeuri, Wi-Fi gratuit (care sper să meargă), 5 iPad-uri îți stau la dispoziție să navighezi pe internet când ai nevoie. Per total un decor plăcut, modern și făcut cu bun gust. La fel cum vrea să văd și alte francize din București decorându-și restaurantele.

În caz că vă întrebați nu am ajuns azi pe la Mec dar vă las cu câteva poze cu noul restaurant. Dar o să ajung sigur zilele următoare pe acolo.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *