Sunteți un pas de a merge la Internet&Mobile World

Știu că sunt mulți pasionați de tehnologie pe aici și știu că sunt mulți cărora le-ar surâde să ajungă la o mare conferință despre internet și mobile așa că am un pont pentru voi.

Între 19-21 Septembrie se desfășoară la București (la Romexpo) Internet&Mobile World, una dintre marile conferințe organizate la noi în 2012, poate cea mai mare dacă luăm în calcul faptul că pe lângă seminarii și conferințe există și un spațiu dedicat expozanților.

Într-un online românesc în continuă mișcare, oamenii pasionați de internet, advertising, digital marketing sau mobile, Internet&Mobile World vine ca un balon de oxigen pentru cei dornici de cunoaștere, cei care vor să-și dezvolte business-uri puternice și care vor să fie la zi cu noutățile din domeniu.

Pe lângă asta, 30 de speakeri din afara României vin la Internet&Mobile World. Ai companii ca IBM, Google, Facebook, Microsoft și Ericsson prinse mereu în bătălia aceasta pentru inovație și progres în tehnologie. Mai mult, oameni din agenții importante din Europa și din restul lumii vin să-ți vorbească despre digital, social media și mobile.

R/GA, Sapient Nitro, MEC Global, Achtung și Dentsu toate la un loc.  Toate premiate la Cannes Lions sau la alte festivaluri de advertising. Și să nu știți cine sunt și tot o să vă placă ce au oamenii de la ei de spus.

Și da, la Internet&Mobile World aveți posibilitatea să învățați chestii. Fără să stau prea mult pe gânduri și că R/GA au făcut cea mai mișto campanie pentru Nike, campanie care a luat un Cyber Grand Prix la Cannes anul acesta și un Titanium Grand Prix.

Dentsu e cea mai tare agenție din Japonia și de pe piața asiatică.  Referințe găsiți din plin pe AdsoftheWorld. Și ca să închei cu ranting-ul acesta despre agențiile din afară ai Sapient Nitro un fel de conglomerat în digital marketing, comunicare, branding și tehnologie. Cu ce se ocupă găsiți aici.

Acum că v-am dat destule motive să vreți să-i vedeți pe oamenii aceeia, vă dau și o soluție de cum puteți fi acolo. Bine, pentru câțiva dintre voi.

Am de dat 4 invitații la Internet&Mobile World și vreau să le îndrept către oamenii cu adevărat pasionați de domeniile menționate mai sus.

Mecanismul este foarte simplu. Vă uitați peste agenda evenimentului (există și secțiunea cu ce se întâmplă în fiecare zi) și în comentarii îmi spuneți ce subiecte de pe agendă vă pasionează și de ce (asta până marți, 11 septembrie), iar apoi aleg 4 norocoși care se vor bucura de toate cele 3 zile de Internet&Mobile World. Cu rugămintea că dacă găsiți ceva care să vă folosească și aveți și blog să scrieți și să dați mai departe.

Nu de alta, dar din chestia asta nu doar voi aveți de învățat ci și cei care nu pot ajunge la conferințe și expoziții.

Later Edit: În caz că sunteți la fel de atrași (cum sunt eu) de aplicațiile bine făcute de Facebook, intrați aici. Speed of Change este o aplicație faină creată pentru Internet&Mobile World, cu multe date interesante, dar și cu un survey în urma căruia puteți câștiga invitații la eveniment și o tabletă Samsung.

Later Edit 2: Matei, Sara, Mihaela si Roxana voi mergeți la Internet&Mobile World.

9 years ago

6 Comments

  1. Salut! M-am uitat peste agenda event-ului. Mi-ar placea sa particip, deoarece sunt atras de digital marketing si social media. Am idee despre ele, dar mai multe detalii de la niste experti, n-ar strica.

  2. Eu vreau la Ziua 2 (http://www.imworld.ro/agenda/day-2/) pentru SM track, pentru tot ce va fi pe Romtelecom & Cosmote stage + partea cu smart TV-urile de pe scena Ericsson. Oricum, aproape toate subiectele sunt interesante și merită să arunci urechea peste tot, dacă ai posibilitate, timp și deschidere pentru a învăța ceva cu adevărat 🙂

  3. Hey,

    Am auzit de acesta la un eveniment pe SEO si de atunci mi-a atras atentia. Imi doresc si eu sa particip. Sunt interesata de E-commerce, Online si Mobile Security (Ziua 3). De ce? Pentru ca am inceput sa lucrez in acest domeniu (E-commerce, Online) si vreau sa ma dezvolt mai mult pe aceasta parte.

  4. Ola!
    Mie mi-ar placea sa merg la ziua 2, in special pentru ce se intampla pe IMB stage, adica web design & development si content management, precum si pentru SM track. Speakerii sunt f tari, iar subiectele ma intereseaza in mod deosebit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *