No Hope Left – Resident Evil 6 Viral Campaign

În vreo 2 săptămâni așa iese Resident Evil 6 (jocul). Și cum se promovează? Foarte simplu.

Japonezii de la Capcom, că ei fac de ani de zile seria Resident Evil au creat o serie de spot-uri virale exact înainte de lansarea filmului în cinematografe și în perioada cea mai liniștită dacă stai să te gândești că în Q3 din 2012, nu s-au lansat încă granzii.

Astfel Resident Evil 6 își face puțină campanie online și se vede clar că japonezii de la Capcom s-au jucat cu bugetele de marketing destul de mult pentru a promova jocul. Eu totuși sper să nu fie o apă de ploaie ca ultimul joc scos sub umbrela Resident Evil și jocul în sine să fie ceva jalnic.

Nu de alta, dar Capcom face jocuri bunicele în general și are o ferestră destul de mică pentru a se bucura de succes până apare Medal of  Honor Warfighter, Call of Duty Spec Ops 2, Assassins Creed 3 și Need For Speed Most Wanted. Dar nu ne rămâne decât să vedem.

PS: Cum am rămas destul de în urmă cu scrisul despre jocuri (metoda mea de relaxare din weekend-uri),  am zis să încep cu unul care urmează să apară în curând. Asta dacă nu prind să testez cumva F1 2012. Că văd că pare schimbat la grafică.

9 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *