În pas alergător spre Webstock 2012

Știu că mai este foarte puțin până la Webstock 2012 așa că nu o să vă răpesc prea mult timp și o să vă zic ultimele noutăți.

  • Mai aveți timp până mâine să vă înscrieți pentru CTO și CFO la Webstock (adică să fiți oamenii in charge cu promovarea evenimentului de la fața locului pe Facebook și pe Twitter – Chief Twitter Officer și Chief Facebook Officer). Mai multe detalii găsiți aici.
  • Astăzi este ultima zi în care puteți să completați studiul Social media Employment, dacă lucrați în social media sau jobul vostru are și anumite părți în care trebuie să vă folosiți de social media. Detaliile le găsiți aici. Și să completezi formularul acesta.
  • Invitațiile pentru o zi întreagă la Webstock au fost epuizate dar cei care vor să participe în cadrul celor 3 sesiuni mai pot solicita o invitație aici. Sau poate mai aveți o șansă să primiți o invitație redistribuită. Cine știe cum vă surâde norocul.
  • Lista finală cu proiectele nominalizate la Webstock Awards se găsește aici. La fiecare categorie în parte.

Sper că în curand o să se anunțe și speakerii că sunt nerăbdător să-mi aleg la ce sesiune merg. În rest vă zic să urmăriți cu atenție pagina de facebook Webstock și contul de twitter pentru ultimele noutăți din jurul evenimentului.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *