World of Warcraft: Mists of Pandaria

Ar fi păcat să încep un post despre un joc fără să-i adaug trailerul. World of Warcraft: Mists of Pandaria s-a lansat acum 2 zile și cumva am ajuns și eu să aflu ce aduce nou al patrulea expansion pack din World of Warcraft.

Sincer să fiu, încă nu am apucat să deschid Collector’s Editionul primit, în principal din rațiuni de timp dar nici nu voiam să-l deschid și să nu auziți nimic de la mine până săptămână viitoare.

N-am mai jucat World of Warcraft sau Warcraft simplu de vreo 2 ani de zile, dar mi-am petrecut o mare parte din timpul liber în preajma jocurilor video. Și știu ce înseamnă să nu reușești să treci de un nivel sau să te chinui câteva ore în șir ca să poți bate nu știu ce level boss ca mai apoi să se continue povestea.

Așa că până acum am rezistat tentației, dar având în vedere că toamna asta au ieșit sau vor ieși multe jocuri bune, nu știu cât voi rezista.

Pentru jucătorii înrăiți de World of Warcraft, Mists of Pandaria aduce în peisaj rasa Pandaren, un nou teritoriu n‐ Pandaria, o nouă clasă n‐ Monk și alte două teritorii n‐ Jade Forest și Wandering Isle iar gamerii vor putea urca de la level 85 la level 90, Blizzard anunțând și alte quest-uri și scenarii, pe lângă creșterea de level cap.

Dacă vreți să vă cumpărați noul expansion al World of Warcraft, vă sugerez să dați o fugă până la Altex/Media Galaxy unde găsiți varianta standard la 130 de lei și Collector’s Edition la 290 de lei și ieșiți mai ieftin decât dacă l-ați cumpăra de pe Steam sau Blizzard.

Jucați WoW în mod moderat. Există și alte lucruri mai frumoase decât să stai să-ți pierzi nopțile cu toate jocurile.

World of Warcraft Mists of Pandaria

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *