Sticla de Absolut Blank e raiul designerilor

Joia trecută, într-o atmosferă foarte mișto și într-un loc în care nu mă așteptam să ajung prea curând (sub cupola Academiei Române), Absolut Vodka și-a încheiat în România proiectul “Absolut Blank”, cu petrecerea “Blank & Beyond”.

Fiind la prima mea petrecere Absolut, habar nu aveam ce o să se întâmple acolo și aveam senzația că o să fie ceva lansare scurtă, cu câțiva bloggeri, ceva presă, fotografi și vodkă din belșug.

În schimb, pe lângă cocktailuri magistrale făcute barmani profesioniști, 17 designeri și artiști români au creat timp de un un an, la evenimente și competițiile Absolut sau în propriul lor shop, 17 pânze de 1×2 metri, făcute special pentru a acoperi o sticlă de Absolut Blank.

În rest? Multe vedete, multe fețe necunoscute, licori care de care mai geniale, ploaie și muzică bună. Să nu uit de cocktailul Absolut Greyhound pe care cei de la Absolut l-au lansat în aceea seară cu ajutorul unui spot TV bazat pe o melodie electro a celor de la Swedish House Mafia.

Apropo, chit că a fost o organizată petrecere Absolut, la Academia Română ar trebuie organizate mult mai multe evenimente. Eventual pentru bloggeri. Mai mult să se distreze decât să stea cu nasul în telefoane.

PS: Dacă vreți sfaturi legate de cocktailuri cu vodkă intrați pe pagina de facebook a Absolut România și o să găsiți multe lucruri care o să vă placă.

Iar dacă vreți să vedeți sticla de Absolut în diferite ipostaze vă sugerez să citiți articolul de pe blogul PunctCreativ.

Câteva pozele de la petrecere curtosy of HTC:

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *