Cel mai fain autograf vine cu un Guinness

Sincer să fiu aș minți dacă v-aș zice că știu foarte multe despre istoria Guinness. Mai bine zis, până vineri seara când am ajuns în Oscar’s Pub nu mai băusem Guinness până atunci.

Știu doar că vineri a fost ziua Jupânului Arthur Guinness și că oamenii au petrecut cu Guinness din plin. Bine, dacă nu se întâmpla ca ziua lui Arthur să fie în aceeași zi cu Webstock-ul poate că reușeam să mă bucur mai mult de întâlnirea de la Oscar’s Pub.

Așa că alături de alți bloggeri ne-am aventurat preț de vreo oră prin universul Guinness, am băut o bere neagră bună și mi-am amintit după foarte mulți ani cum e să folosești o monedă ca să răzuiești un loz.

Mă întreb dacă cineva își mai aduce aminte de celebrele lozuri vândute la colț de stradă, pe măsuțele acelea de picnic pliabile, cu 10 sau 20 de bani lozul și pe care îți cheltuiai banii strânși cu grijă pentru înghețată, pufuleți, caramele sau gume Turbo pentru că toate lozurile pe care le răzuiai erau necâștigătoare.

Desigur că lozul a fost câștigător și am plecat de acolo cu o pereche nouă de căști inscripționate cu logo-ul Guinness, multă voie bună și cu plăcerea de a încerca prima data un Guinnes Draught.

Dar acum trebuie să las momentele lacrimogene într-un colț și să vă zic care a fost cel mai mișto lucru cu care am plecat de la ziua lui Arthur. N-au fost pișcoturi, n-au fost beri la mijloc ci pur și simplu un autograf.

Un autograf pe care sper să scot o avere peste ani și ani. Asta pentru că în rama de mai jos, pe lângă amprenta pe care am fost nevoit să o las, un fel de sigiliul al petrecerii unei seri alături de iubitori de Guinness, am furat un autograf de la toate fetele care s-au ocupat în seara respectivă ca noi să ne simțim bine.

Și zic că o să valoreze o avere pentru că este unica ramă de la petrecere semnată de fete și pentru că la un moment dat va spune o poveste. Orice ar fi, mie îmi plac poveștile și îmi place să fiu întâmpinat de branduri cu povești care mă fascinează.

Mulțumesc fetelor de la Golin Harris că m-au introdus în atmosfera Guinness și că am reușit într-un final să beau un pint de Guinness.

Guinness

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *