McCann Erickson Romania – cea mai premiată agenție românească la Golden Drum

Gata și cu Golden Drum pentru 2012. Cum nu am avut cum să fiu prezent la Portoroz, să văd îndeaproape galele de decernare și seminariile de acolo am ținut în feed-ul de Twitter, hashtag-ul #GoldenDrum pentru un plus de informație.

Așa am reușit să prind premiile luate de agențiile românești înscrise cu lucrări la Portoroz. Dacă la Single Channel Awards Gala, joi seara, McCann Erickson Romania a câștigat cu “Românii sunt deștepți” un Gold și un Grand Prix la secțiunea “Digital” iar Saatchi & Saatchi România a luat un Silver Drum la secțiunea “Radio”, cu execuția “Braveheart” din campania “Motivational GPS”, aseară, la Multi Channel Awards Gala, agențiile românești înscrise cu lucrări în competiție au mai luat 7 premii.

McCann Erickson Romania a câștigat 2 Golden Drum tot cu campania “Românii sunt deștepți” la secțiunile “Public Relations” și “Digital campaigns” și 2 Silver Drum la secțiunile “Direct campaigns” și “Integrated communication campaigns” ajungând astfel să fie cea mai premiată agenție românească la Portoroz în 2012. Pe lângă cele 6 premii luate de McCann, brand-ul Rom a terminat pe locul doi la Brand Grand Prix.

Celelalte agenții românești premiate la gala Multi Channel sunt: Publicis Bucharest – Silver Drum la secțiunea “Events” cu campania “Your last Journey“, Webstyler – Silver Drum la secțiunea “Public Relations” cu campania “Vezi dincolo de limite” făcută pentru Dolce Sport și Leo Burnett & Target – Golden Drum la “Innovative campaigns” cu campania “Second Life“.

Astfel agențiile românești pleacă de la Golden Drum cu 1 Grand Prix, 4 Golden Drum, 5 Silver Drum și un loc 2 la Brand Grand Prix.

Celelalte premii speciale au mers la Look Media – Golden Rose, Leo Burnett – Golden Net, Look Media – Tartini Award și The Village – Brand Grand Prix.

Si acum nu-mi rămâne decât să o aștept pe Roxana cu idei noi și impresii de la Golden Drum.

9 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *