Profită cât poți de pauza mare

Sau cel puțin așa făceam eu în generală, liceu și pe la facultate. Pauza mare era ocazie perfectă pentru glume, dat copy paste la teme (în special la română, franceză și mate – asta prin generală), ajutat pe alții cu tema la engleză (în liceu) și xeroxat cursuri sau pierdut vremea la povești în timpul facultății.

Ieri, stăteam eu liniștit la birou în așteptarea prânzului și hop, sună cineva la ușă. Răspund la ușă și mi se pune în brațe un pachet nici prea mare, nici foarte mic cu ceva. Pauză totală.

Curios din fire, ca de obicei, desfac cutia și mă trezesc cu conținutul de mai jos și cu o hârtie pe care scria “Ia o pauza si scaneaza codul de mai jos” sau “acceseaza acest link” plus QR-code-ul de rigoare.

KitKat Pauza

Îmi zic că cineva voia cu tot dinadinsul să fac o pauză sau așa își doreau că de curiozitate am intrat pe linkul de pe cutie și m-a dus într-o pagina foarte mișto. Hai să vă povestesc despre ea, cu mai multe sau mai puține detalii.

KitKat, o marcă din portofoliul Nestle, sărbătorește pe 11 octombrie (adică mâine), “World’s Biggest Break“, o campanie în care îi încurajează pe oameni să lase puțin munca, să ia o pauză și să zâmbească.

Iar, dacă și tu ai nevoie de o pauză intră în aplicația The World’s Biggest Break, semnează că îți place de KitKat, ia o pauză și trimite-le și celor din jur o binemeritată pauză. Iar pe 11 octombrie, vezi cum faci, să iei o pauză mai mare (așa ca în vremurile bune din școală).

Pe cei de la KitKat îi găsești cel mai ușor pe pagina KitKat România sau pe pagina Nestle.ro.

Apropo de KitKat, campania lor “Pauza de la 13:55” a câștigat acum 2 săptămâni la Webstock, în caz că nu știați.

Mulțumesc pentru tratație celor de la Nestle România și elfului Tina, care a făcut posibilă toată această surpriză. Să nu uit să vă zic că am împărțit pauzele cu colegii de la birou. Să fie fare pentru toată lumea.

9 years ago

2 Comments

    1. Da a fost ca o gură de aer proaspăt pentru ziua de ieri. De fapt, exces de doza zilnică recomandată de glucide. Mulțumesc pentru surpriză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *