Să ne bucurăm de lucruri oricât de mici ar fi ele

Stop. Ia o pauză din ce faci și uită-te în jurul tăul. Ai văzut ceva care ți-a plăcut?

Dacă nu, înseamnă că n-ai urmat îndeajuns de bine instrucțiunile de la punctul unu și va trebui să o iei de la capăt. Cum, nu există punctul unu? Se rezolvă imediat.

Dacă ai văzut un lucru care ți-a plăcut fă în așa fel încât să te bucuri de el. Orice ar fi. Poate să fie ultima ta doză de suc din frigider, ultimul cartof prăjit de la Mec, poate să fie foaia pe care ai scris câteva cuvinte care te-au inspirat, poate fi orice te face pe tine fericit în acel moment pentru că nu poți știi ce te așteaptă mâine sau peste câteva ore.

E important să simți că se întâmplă ceva în jurul tău și că te destinzi de toată energia negativă care se strânge într-o anumită periodă.

Eu unul m-am bucurat recent de pauza care mi-a fost oferită de Nestle România și ce am avut am împărțit cu colegii. Sau de mesajul perfect naufragiat într-o sticlă de Coca-Cola, de zâmbetul cuiva drag, de telefonul primit ieri care aproape m-a făcut să sar de pe scaun de bucurie și de orele petrecute la telefon în ultimele zile, vorbind lucruri simple și râzând.

M-am bucurat de fiecare moment ca și cum mâine nu s-ar mai întâmpla nimic și sincer mi-a plăcut și m-a făcut să mă simt mai bine. Iar ca să puteți ajunge să vă bucurați de toate momentele astea fiți voi, fără să vă gândiți prea mult la ceea ce vă înconjoară.

Voiam să zic ceva dar am uitat. Ah, mi-am amintit. Scarlett, mâine e o altă zi. Mai bună, mai însorită și mai frumoasă. Așa că să ne bucurăm de ea.

Over and out. Deja s-a făcut târziu și mâine e o altă zi bună.

9 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *