Emag organizează un concurs cu ocazia lansării Windows 8

Între 20 000 de lansări de produse Apple, Nexus sau alte suite de device-uri de pe piață, Microsoft au lansat și ei în sfărșit Windows 8 și tableta lor cu Windows 8 (Surface).

Odată cu lansarea noului sistem de operare de la Windows și pe meleagurile noastre, Emag organizează un concurs pe pagina lor de facebook.

În “Win 8 @Emag” pur și simplu te înscrii. Nu e nevoie să dai like paginii Emag (doar dacă ești fan de-al lor și cumperi) ci pur și simplu dai un click în aplicație, îți creează un cover photo mișto și ești înscris în cursa pentru vreo 3 laptop-uri cu Windows 8 și încă vreo 10 mouși Arc Touch de la Microsoft.

Pe lângă aplicația de facebook, Emag mai are și o campanie promoțională la sistemele/laptopurile cu Windows 8, pe care o găsești aici. Și de unde te poți informa despre noul sistem de operare de la Microsoft.

Eu unul nu am reușit încă să testez Windows 8, nici măcar în faza când încă era în beta, dar probabil o să mă obișnuiesc rapid cu sistemul de operare, când o să pun mâna pe un sistem sau laptop cu Windows-ul cel nou.

Un review amplu și elaborat despre Windows 8 găsiți pe Mashable. Iar mai jos cover photo-ul creat de aplicația “Win 8 @Emag” când m-am înscris și eu în concurs.

Windows 8

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *