Indianu’ Talpă Iute, cum te prinde, cum te duce la concert Șuie

Amicul de la Bloggers Lan Party (Ștefan – îi dau link să vadă că îi dau), lansează mâine, 5 Decembrie, în Kulturhaus primul serviciu de night delivery din București cu un concert Șuie Paparude.

Totul începe undeva pe la ora 22:00, cu o expoziție de comic books, grafică digitală și animații care îl au la bază pe “Indianu’ Talpă Iute”. Cum cele 200 de invitații date pe www.indianutalpaiute.ro, doar la câteva ore după ce s-a anunțat evenimentul, ca să intrați la concert, biletul va fi 10 Lei la intrare, mâine seară.

Cum nu vă pot lăsa în ceață cu sistemul de livrări la domiciliu vă las cu o mică explicație din partea creatorilor.

Indianu’ Talpă Iute este un serviciu rapid de livrări la domiciliu care va funcționa pe timpul nopții intre orele 22:00 și 5:00. Principalele produse ale magazinului online sunt: băuturi alcoolice, bauturi non-alcoolice, țigări, snacksuri, prezervative și alte produse după care nu vrem să umblăm prin benzinării sau non-stop-urile din cartier. Principalele atribute ale serviciului constau în: livrare pe timp de noapte, prețuri mici, fără prag de comandă minimă, taxă de livrare mică, garanția că livrarea se face în mai puțin de o oră de la confirmarea comenzii, iar în cazul în care se întârzie taxa de livrare este din partea casei.

9 years ago

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *