Blog’n’Roll 2 și începuturile mele în online

Cred că toți prietenii mei știu că eu nu cânt doar dacă se prezintă magnifica situație să fiu pe stradă, cu căștile în urechi și adâncit în 1001 gânduri. Rar cânt când vine vorba de karaoke și asta doar dacă sunt într-o stare în care cantitatea de alcool o depășește clar pe cea de apă băută în ziua respectivă.

Ce nu știu mulți, sau poate unii nu-și amintesc este că primul eveniment cu bloggeri la care am participat a fost unul în care a trebuit să cânt.

Era prin 2008, undeva prin noiembrie și intrasem de curând în SiSC. Unul dintre colegii de organizație, Alex pe numele lui, zicea în timpul unei partide de Mafia, că se duce la nu știu ce întâlnire de internauți la care se cântă. Mi s-a părut interesant și am zis că mă bag și eu. Mi-a zis: “Frate, dacă vrei să te iau cu mine trebuie să cânți”. Eu deja mă gândeam în ce naiba mă băgasem.

Ei bine, ce nu face un novice pentru a se integra în online. Evenimentul se numea Blog’n’Roll 2 și era organizat la vremea respectivă în Coyote Club (undeva pe Calea Victoriei). Întreaga poveste și modul în care m-am făcut de râs îl găsiți aici.

La vreo 4 ani distanță, Costin, relansează Blog’n’Roll într-un nou format.

Adică duminică, 9 decembrie, în Route 66 (fostul Coyote Club), de la 19:00 se organizează Blog’n’Roll 3. Așa că dacă vrei să cânți, să stai la o bere cu online-ul românesc și la alte discuții ești binevenit în Route 66 (Calea Victoriei nr. 48-50), dar înainte trebuie să te înscrii aici.

Apropo. Dacă la Blog’n’Roll 2, bloggerii trebuiau să cânte singuri, la ediția de anul acesta bloggerii o să primească un mic ajutor de la Voltaj, Mandinga și Ruby plus alți invitați surpriză.

Deci cu cine mă văd să cântăm, duminică?


Dacă vreți să sustineți evenimentul, pe blogandroll.ro, găsiți câteva linkuri către bannere și cele 2 aplicații Cat Music cu care îți poți încerca calitățile de artist.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *