Filmele pe care aș vrea să le văd în 2013

Dacă în 2012 au fost foarte multe jocuri pe care am vrut să pun mâna, să le joc și termin, planul s-a schimbat puțin pentru 2013. Cum în gaming nu sunt anunțate atât de multe blockbustere pentru 2013 așa cum ne aduce industria cinematografică am zis că ar fi bine să văd puțin mai multe filme în 2013.

Prima dată am o listă pe facebook cu cele mai importante filme din 2013. Astăzi, am dat de articolul acesta pe IGN, un un ghid cu cele mai importante apariții cinematografice din 2013.

Cum am ratat câteva filme pe finalul lui 2012, în 2013 vrea să văd Anna Karenina (Da, Keira) și Cloud Atlas (prea multă vâlvă în jurul lui). Iar lista cu filme din 2013 o las mai jos.

Gangster Squad

The Last Stand. Comedie cu Arnold Schwarzennegger și Johnny Knoxville.

Broken City. Ceva mișto cu Mark Walhberg și Russell Crowe.

Parker. Jason Statham se răzbună și omoară pe toată lumea și Jennifer Lopez zâmbește frumos.

Stand up Guys. Pacino și Walken. No comment.

A good day to Die Hard. John McClane, clasic. De văzut de Valentines Day.

Carrie

Pain and Gain. Mark Walhberg, The Rock și Michael Bay.

Iron Man 3

The Great Gatsby

Apoi urmează Fast and Furios 6, The Hangover 3, World War Z, RED 2, The Wolverine, Riddick, Sin City 2 și de ce nu partea a doua din The Hobbit. Aparent anul 2013 este anul filmelor de acțiune sau comediilor cu multă acțiune și sper ca majoritatea filmelor să nu dezamăgească.

9 years ago

2 Comments

    1. Mersi că mi-ai amintit. Și uitasem de Lincoln. Și așa sunt multe filme bune care așteaptă să iasă pe piață. Timp să avem să le vedem, corect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *