Spot-ul TV de luni

Gata. SuperBowl-ul s-a terminat cu victoria grea, dar muncită a celor de la Baltimore Ravens. Lumea încă vorbește despre ce reclame s-au difuzat aseară în pauze, care dintre ele a făcut vâlvă în social media, care sunt mișto și au potențial de viralizare și evident, care ar putea merge la Cannes la vară.

Cum n-am reușit să găsesc un spot interesant pe care să-l prezint astăzi, vă las cu cele mai nereușite 5 spot-uri de la SuperBowl. După umila mea părere.

Doritos Slabă și jalnică reclamă. Mai bine Doritos s-ar întoarce înapoi la o agenție care să le facă spot-urile pentru SuperBowl.

Wonderful Pistachios Mda. Vorbind foarte serios, de ce naiba ai face o reclamă care parodiază o melodie care a depășit 1 miliard de vizualizări pe Youtube? Vrei și tu să parodiez ceva mainstream? 4, stai jos.

Becks Un pește magic cântător? Îmi strică toată dispoziția de a bea o bere.

Pepsi Next Un ad care iese cumva din spațiu închis de execuțiile din anii trecuți și nu o face deloc bine.

Blackberry De ce mi-aș lua Blackberry Z10 și nu un HTC, Samsung sau iPhone? Cu ce vine în plus și ce-mi oferă? N-am aflat nimic despre telefon din spot-ul de mai jos.

Și agențiile responsabile: AMV BBDO (London), TBWA/Chiat/Day (Los Angeles), The Fire Station, Mother (London). Spot-urile de la Doritos sunt user generated în campania Doritos Crash the SuperBowl.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *