fotbal

Cum să-i înțelegi pasiunea pentru fotbal

Cum să-i explici unei femei ce-i ăla offside (în fotbal) și să-ți și iasă e destul de greu. E aproape la fel de greu ca explicația pentru “De ce m-ai înșelat?”.

Lăsând gluma la o parte, nu știu câte femei ar fi capabile să înțeleagă ce este offside-ul din prima dar știu vreo 3-4 care ar înțelege perfect ce este offside-ul și că fotbalul nu este doar un sport pentru gentlemani, jucat de niște țărani (depinde din ce punct de vedere îl analizezi) ci este un sport de moral și de mândrie națională (cel puțin în România).

Cum ar putea o femeie să înțeleagă pasiunea pentru fotbal a celui de lângă ea, fie că acesta iar fi soț, iubit sau frate?

Unele probabil nu ar putea și probabil s-ar simți destul de jignite dacă partenerul le-ar lăsa în planul doi și s-ar focusa către pasiunea lor. Altele ar înțelege că într-o relație, fiecare are lucruri pe care vrea să le facă în cuplu și unele care se fac separat unul de celălalt (știți voi: ieșit la bere cu băieții, seară de film între fete etc.).

Ca toate lucrurile să funcționeze, el și ea trebuie să-și înțeleagă pasiunile, să aibe fiecare un minim de cunoștințe pentru a putea purta o conversație normală și eventual să se sprijine unul pe celălalt în ceea ce fac.

Un exemplu destul de elocvent și care mi-a sărit în ochi când vedeam în weekend meciul dintre Steaua și Ajax e imaginea unei familii în 3 generații: bunic, tată și copil alături de o doamnă care probabil era mama copilului. Și nu m-a surprins faptul că doamna renunțase la o seară alături de prietene ca să vină la meci alături de cei 3 domni din viața ei ci m-a surprins devotamentul arătat față de pasiunea domnilor și încrâncenarea cu care trăia meciul. Rar vezi o femeie cu pumnul încleștat, bucurânduse cot la cot cu bărbații din viața ei, după ce echipa favorită a înscris un gol decisiv. Acestea sunt momente de pus în ramă, nu trecute prin filtrele din Instagram.

Până la urmă, cred că sunt destule femei care și-ar sprijini partenerul în situația în care el este fanul unei echipe de fotbal. Acum, dacă vor, pot să facă asta și în mediul virtual prin campania “Support Your Hero” de la Indesit.

Ce trebuie să faceți?

Doamnele care știu că partenerul lor este un suporter înfocat ar trebui să intre pe site-ul campaniei și să-și înscrie suporterul înfocat iar voi, domnilor? Convingeți-vă partenera să vă înscrie pe site.

Ce se câștigă?

Doamnele care și-au înscris “eroii” în concurs au posibilitatea de a ajunge cu aceștia la Milano, în orașul modei, unde vor avea parte de o experiență exclusivistă în lumea modei. Domnii câștigători vor avea ocazia de a fi sprijiniți de partenere într-un turneu unic, desfășurat pe San Siro din Milano.

Sună tentant, nu? O plimbare prin Milano și un fotbal pe San Siro ar fi ocazia perfectă pentru o ieșire în cuplu din care fiecare iese câștigător. Ah, și ar fi și o experiență foarte mișto.

Ca totul să fie perfect, Indesit organizează un concurs și pentru bloggeri. Un el (blogger) și o ea (bloggeriță) vor pleca la Milano cu cuplul câștigător din România. Concursul se desfășoară pe “cine strânge” cei mai mulți suporteri înscriși în concurs așa că dacă vă înscrieți (din partea mea) ar fi un gest frumos dacă mi-ați da de știre.

Cu toate că nu mai sunt de ceva vreme un suporter atât de înfocat și nu mă mai uit atât de des la fotbal, gândul că aș putea călca pe San Siro mă face să intru în horă.

Posterul oficial al campaniei îl puteți găsi mai jos, iar dacă vreți să fiți la curent cu noutățile celor de la Indesit, îi puteți găsi pe pagina lor de facebook și pe Youtube.

fotbal

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *