Assassin’s Creed 4: Black Flag trailer

Ubisoft confirma zilele trecute că în trimestrul 4 din 2013 o să scoată pe piață Assassin’s Creed 4 Black Flag. Astăzi, răsfoiam puțin youtube-ul în căutarea unor melodii pe care să le ascult și mi-a apărut o recomandare de genul “Assassin’s Creed 4 Leaked Trailer”. De obicei nu intru pe video-uri din astea dubioase, asta pentru că sunt multe dintre ele fake-uri sau colaje video enervante.

Până la urmă, trailer-ul de mai sus este cel pe care Ubisoft voia să îl dea în premieră mâine. Nu arată elemente din joc și tot ce se știe e că protagonistul principal din Assassin’s Creed 4 este Edward Kenway, tatăl lui Haytham din Assassin’s Creed 3 și acțiunea jocului se petrece undeva prin Caraibe, pe la 1700, cu mult înainte de povestea din Assassin’s Creed 3.

Assassin’s Creed 4 Black Flag va fi disponibil din 29 octombrie 2013 pe toate sistemele actuale (PC, Xbox 360, PS3, Wii U) cât și pe sistemele din noua generație (PS4 și consola pe care cei de la Microsoft o pregătesc). Cam asta spun cei de la Mashable, IGN și Gamespot.

Coperta oficială e luată de pe IGN. Iar site-ul de teasing îl puteți vedea aici.

Assassin's Creed

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *